Omschrijving

We zijn druk bezig om het programma zo volledig mogelijk in te richten in samenwerking met Arend en Karin. Zodra de data bekend zijn, zullen deze hier zichtaar zijn en kan je je hier aanmelden. 

Lees hier al een uitgebreid artikel over “Align bleach Bond”

De module aligners is ook los als extra module te volgen, klik hier voor meer informatie!

 

Docent(en)

Arend van den Akker
tandarts

Arend van den Akker studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam van 1979 tot 1984, voordat hij tandarts werd bij de Koninklijke Marine.

Hierna werd hij in 1986 algemeen practicus bij ‘Tandartspraktijk Berkenstraat’in Alphen aan den Rijn met een speciale voorliefde voor de prothetische- en esthetische tandheelkunde.

In 2009 verhuisde hij met zijn praktijk (inmiddels mede een verwijspraktijk voor esthetische tandheelkunde) naar Gezondheidscentrum Vitalis in Alphen aan de Rijn.

Naast zijn werk als tandarts schrijft Arend artikelen en is hij veel gevraagd opinion-leader voor internationale organisaties gericht op esthetische tandheelkunde.

Karin Molhoek
Tandarts

Karin is eigenaar van KiesQ en SmileCafé en heeft zich na haar studie tandheelkunde verder ontwikkeld in diverse vakgebieden waaronder orthodontie, esthetische tandheelkunde, Digital Smile Design, implantologie en injectables. Zij heeft hiervoor verschillende gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Daarnaast is zij spreker voor SureSmile Aligners en geeft zij lezingen aan collega tandartsen over behandelingen met onzichtbare beugels en versnelde orthodontie.

Karin is één van de weinige experts in Nederland op het gebied van versnelde orthodontie, de techniek waarmee je in hele korte tijd een mooi recht gebit kunt krijgen.

Overige info

Studiebelasting
De opleiding start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur
Totale studiebelasting is: 2 x 8 uur = 24 uur

Ingangsniveau
Tandarts

Diploma
Na afloop van deze opleiding, ontvang je een diploma

Doelgroep
Tandarts

Accreditatie
KRT

Data

Events & Webinars

Ieder jaar verrast Dental Best Practice weer met gave events! Denk bijvoorbeeld aan hét event voor de balieassistent of de online TV show voor de praktijkmanager! Maar ook onze webinars zijn erg gewild. Bekijk hier de agenda en meld je aan voor één van onze events of webinars.

Het Event voor de balieassistentvr 23 september 2022event
Het Event voor de preventieassistentvr 1 juli 2022event

Accreditaties

KRT Kwaliteitsregister Tandartsen
Q Keurmerk - Keurmerk voor alle tandheelkundige bij- en nascholing
KRM Kwaliteitsregister Mondhygiënisten
Register Preventieassistenten
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs