Omschrijving

Deze cursus geeft je in korte tijd inzicht in een zuivere en stap-voor-stap aanpak van morele oordeelsvorming, zowel voor jezelf als binnen jouw organisatie. Het vergroot je besluitvaardigheid en versterkt je ‘in control’ gevoel. Wanneer je wordt geconfronteerd met een dilemma kan je het geleerde concreet en praktisch inzetten.

Gedurende deze cursus gaan we aan de slag met morele oordeelsvorming. Wat is nou eigenlijk een dilemma? Volgens welke stappen kom je gestructureerd tot een oordeel? Aan de hand van eigen dilemma’s, zakelijk of privé, oefenen we de stappen, ervaren we de afwegingen en hoe het iedere keer tot een geijkte conclusie leidt. Neem een eigen dilemma mee, (mag ook in het verleden een dilemma zijn geweest), welke je met de groep wilt delen. We helpen elkaar door input te geven wat tot een juiste beslissing leidt!

Docent(en)

Kirsten Heukels
Profiler / Mediator

Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation.

Ook ben ik sinds die tijd actief als geregistreerd MfN mediator. Daarnaast werk ik als gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). In 2018 ben ik in Amerika opgeleid en nu werkzaam op het gebied van kinetische ondervraging (daarbij gebruik je bodylanguage als leidraad) alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen.

Mijn motto: no nonsense, iedereen is er al en mag er zijn zoals die is, veel interactie en niets is raar of gek.


Leerdoelen

Deelnemer is na deze cursus op de hoogte van:

  • Dilemma’s opdelen in behapbare stukken
  • Rationeel en gevoelsmatig een dilemma benaderen
  • Helicopterview over het dilemma ervaren

Overige info


Aanvang is om 17.00 uur en eindigt rond 21.00uur


DataEvents & Webinars

Ieder jaar verrast Dental Best Practice weer met gave events! Denk bijvoorbeeld aan hét event voor de balieassistent of de online TV show voor de praktijkmanager! Maar ook onze webinars zijn erg gewild. Bekijk hier de agenda en meld je aan voor één van onze events of webinars.

Accreditaties

KRT Kwaliteitsregister Tandartsen
Q Keurmerk - Keurmerk voor alle tandheelkundige bij- en nascholing
KRM Kwaliteitsregister Mondhygiënisten
Register Preventieassistenten
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs