Omschrijving

Dental Best Practice heeft sinds een aantal jaar een fijne samenwerking met Safety Factory voor het aanbieden van BHV cursussen.

Safety Factory kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit, iets wat dus goed bij ons past! Door extra aandacht te besteden aan onderdelen die voor jouw praktijk van toepassing zijn, onderscheid Safety Factory zich van de rest. 

Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van vaardigheden en het daadwerkelijk overdragen van kennis. Denk hierbij aan; BHV, EHBO, Reanimatie incl. AED, kleine blusmiddelen cursussen, VCA trainingen en examens maar ook diverse Instructeurs cursussen.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Safety Factory: https://www.safetyfactory.nl/

Tijdens de BHV cursus leren we de cursisten niet alleen de basiskennis maar zorgen wij er tevens voor dat er aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden en het daadwerkelijk overdragen van de juiste kennis. Dankzij de interactieve praktijkgerichte cursus is de cursus voor iedereen toegankelijk. Onze cursussen worden niet afgesloten met een examen maar tijdens de dag worden de cursisten beoordeeld op hun vaardigheden.

Praktische informatie:

  • Diverse cursuslocaties in Nederland
  • Inschrijvingen zijn mogelijk via de open inschrijvingslocaties van Safety Factory
  • Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een BHV cursus wilt volgen