De locaties van Dental Best Practice, ook bij jou in de buurt!

Bekijk hiernaast het overzicht van de diverse locaties waar Dental Best Practice gebruik van maakt. Door op de markers te klikken zie je de plaatsnaam.

In het zoekmenu onder de kaart kun je een maximale afstand vanaf jouw woonplaats ingeven. Lekker handig, misschien wordt de door jouw gezochte cursus wel heel dichtbij gegeven!

In het schema hieronder kun je per locatie zien welke opleidingen en/of cursussen daar worden gegeven voor jouw functie.

Bekijk ons opleidingscentrum in Nijkerk…

Vind jouw opleiding of cursus per locatie

TitelSamenvattingSoortFunctievoorwie_hfilterlocatie_hfilter
“Dat bepaal ik zelf!” Workshop Cariësdiagnostiek voor de mondhygiënist

Jij ziet je patiënten voor controle. En jij behandelt de primaire cariës. Mooie taken die een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Want wanneer beslis je of je gaat behandelen? En wanneer lijkt wachten en monitoren een betere strategie?

cursusMondhygiënist>mondhygienist
3-daagse kennismaking met de tandheelkunde en het vak tandartsassistent!

Wil je gaan starten in de tandheelkunde en heb je nog geen kennis/ervaring omdat je bijvoorbeeld uit een andere branche komt?. Dan is deze 3-daagse kennismaking iets voor jou!

opleidingTandartsassistent>tandartsassistentamersfoort
Cursus Aanbrengen van cofferdam

Cofferdam leidt tot langere levensduur van restauraties en zorgt voor meer rust, ruimte en zicht. Tevens wordt vocht efficiënt bestreden.

cursusTandarts>tandarts
Cursus Aligners in de tandartspraktijk

Op de toenemende vraag van patiënten om een mooie lach te hebben, kunnen we als tandarts een groot scala aan mogelijke behandelingen uitvoeren om dit te realiseren.

cursusTandarts>tandartsamersfoort
Cursus Anesthesie voor de mondhygiënist

Veel patiënten zijn bang voor het krijgen van een prik. Maar juist door goed te verdoven zorg je voor vertrouwen bij de patiënt in het behandel team.

cursusMondhygiënist>mondhygienistden-bosch deventer
Cursus Assisteren bij chirurgische behandelingen

Tegenwoordig worden er in de tandartspraktijk steeds meer behandelingen door de tandarts zelf gedaan. Zo ook chirurgische behandelingen.

cursusPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentamersfoort den-haag
Cursus Basiskennis temporomandibulaire dysfunctie

Diagnostiek van pijnklachten in het hoofd-hals gebied is niet altijd eenvoudig. Ook al is de oorzaak van deze pijnklachten bijna altijd een tandheelkundige (ontsteking van een kies of parodontium)

cursusMondhygiënist>mondhygienistdordrecht
Cursus Behandeling gebitsslijtage

Tijdens deze cursus leer je wanneer gebitsslijtage behandeld moet worden voordat er kronen, bruggen of implantaten in de zijdelingse delen gemaakt gaan worden.

cursusTandarts>tandartsamersfoort
Cursus Beïnvloedingscommunicatie voor de praktijkmanager

In deze cursus maken we een verdere verdieping in de wonderlijke wereld van beïnvloedingscommunicatie en ligt het accent op kennisdeling, energie en interactiviteit.

cursusPraktijkmanager>praktijkmanageramersfoort zaltbommel
Cursus CBCT Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming voor verwijzers

Deze nieuwe cursus geeft inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van CBCT-opnamen. Na deze cursus voldoe je aan de vereisten om te kunnen verwijzen voor CBCT-opnamen.

cursusTandarts>tandartsamersfoort enschede
Cursus CBCT verplichte nascholing Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming

Er geldt een verplichte nascholing voor tandartsen/kaakchirurgen/orthodontisten die zijn opgeleid tot Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming Tandheelkunde CBCT.

cursusTandarts>tandartsamersfoort veenendaal
Cursus Composietrestauratie in het front

Na een inleidende presentatie volgt een live demo en hands-on training waarbij de simulatie van een aantal getoonde clinical cases aan bod komen.

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsamersfoort vianen
Cursus Composietrestauratie van de zijdelingse delen

Hoe kun je met de huidige composieten een voorspelbaar functioneel en esthetisch resultaat krijgen?

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsamersfoort enschede
Cursus Digitale mondfotografie

Steeds meer camera’s, betere camerafunctie op de telefoons, Digital Smile Design en filmmogelijkheden staan tegenwoordig allemaal tot onze beschikking.

cursusMondhygiënist, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>mondhygienist preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort zaltbommel
Cursus Duivelse dilemma’s

Deze cursus geeft je in korte tijd inzicht in een zuivere en stap-voor-stap aanpak van morele oordeelsvorming, zowel voor jezelf als binnen jouw organisatie.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistent
Cursus Een extractie, weet waar je aan begint!

Tijdens deze cursus praat David Rijkens je volledig bij over extraheren en alles wat hierbij komt kijken. Medische interactie, extractietechnieken, instrumentarium én complicaties komen aan de hand van casuïstiek uitvoering aan bod.

cursusTandarts>tandarts
Cursus Endodontie in de praktijk of doorverwijzen?

Met de komst van gedifferentieerde tandartsen worden veel wortelkanaal behandelingen niet meer in de eigen praktijk gedaan maar worden deze uitbesteed.

cursusTandarts>tandartsdoetinchem
Cursus Excel in de tandartspraktijk

Iedereen kent het wel: Excel, de tool van Microsoft die zich bij uitstek leent om structuur aan te brengen in een tandartspraktijk.

cursusMondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort zaltbommel
Cursus Fit en energiek in de praktijk

Dagelijks ben je in praktijk bezig met het ‘beïnvloeden’ van het gedrag van patiënten. Hoe zorg je dat ze beter gaan poetsen, minder suiker eten etc. Maar hoe zit het eigenlijk met jezelf en met je collega’s?

cursusalgemeen, Balieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>algemeen balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort soest
Cursus Four handed dentistry en ergonomie

Four handed dentistry draagt bij aan optimale werkprocessen en ergonomie rond de behandelstoel.

cursusMondhygiënist, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>mondhygienist preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort den-haag
Cursus Gastvrijheid in de tandartspraktijk

Voor een patiënt is het vaak moeilijk de kwaliteit van tandheelkundige zorg te beoordelen. Wat de patiënt wel heel goed weet, is hoe hij/zij het bezoek aan de praktijk heeft ervaren.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort amsterdam vianen
Cursus Glasvezelrestauraties

Glasvezelrestauraties (FRC’s) zijn uit de hedendaagse tandheelkunde niet meer weg te denken. Ze kunnen een prachtig alternatief zijn voor implantologie of conventioneel kroon- en brugwerk. Het kan een patiënt helpen motiveren; het kan voor hem/haar de perfecte overbrugging zijn naar iets anders (semipermanent). Glasvezelrestauraties kunnen ook een permanente oplossing zijn met als kenmerken minimaal invasief, reparabel en esthetisch.

cursusTandarts>tandartsdordrecht
Cursus Help! Er zit een kind in mijn stoel en wat nu?

Er zit een kind in je de stoel, wat nu? Hoe benader je een kind en hoe win je het vertrouwen van de ouder, want zonder ouder geen kind in je stoel. Hoe creëer je een sfeer die werkt voor ouder en kind, maar die ook werkbaar is voor de praktijk? Hoe kun je dit realiseren?

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsdordrecht
Cursus Infectiepreventie

Hygiëne is al vaak onder de aandacht gebracht. Dit blijkt helaas nog steeds nodig te zijn, gezien de rapportages van de inspectie.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistentoldenzaal soest
Cursus Infiltratie anesthesie

In deze cursus leer je om lokale anesthesie in de mond te geven, in de boven- en onderkaak door zogenaamde infiltratie anesthesie.

cursusPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentamsterdam den-bosch denekamp deventer heemstede
Cursus Intervisie en evidence-based kennis delen: Efficiënte casusbespreking in 5 stappen

Tijdens deze cursus leer je door middel van een 5-stappen-model op een efficiënte, gelijkwaardige en laagdrempelige manier jouw patiënten casus te bespreken tijdens een teamoverleg of ICO-bijeenkomst. Aan de hand van dit 5-stappen-model reflecteer je op je eigen handelen en leer je van je collega’s.
Het inzetten van dit model levert goede patiëntgerichte oplossingen en inzichten op. Hierdoor haal jij samen met je collega’s meer uit een teamoverleg of ICO-bijeenkomst.

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandarts
Cursus Intervisie en evidence-based kennis delen: Journal club

Ben je op zoek naar nieuwe en effectieve manieren om kennis te delen en te bespreken met je collega’s of met ICO-groep? Dan zijn deze cursus wat voor jou.

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandarts
Cursus Intra-orale Röntgen- en Panoramaopnamen

Om röntgenfoto’s te mogen maken, moet je kunnen aantonen dat je een scholing van röntgenopnametechniek hebt gevolgd. Als assistent dien je dus een additionele externe opleiding radiologie te hebben afgelegd.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Preventieassistent, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist preventieassistent tandartsassistentamersfoort
Cursus Intra-orale Röntgen- en Panoramaopnamen bij- en nascholing

De assistent dient minimaal eens in de vijf jaar, nadat hij/zij de basis cursus Intra-Orale Röntgen- en Panoramaopnamen heeft gevolgd, aan bij- en nascholing te doen.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Preventieassistent, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist preventieassistent tandartsassistentamersfoort arnhem den-haag enschede
Cursus Juridische actualiteiten in de praktijk

Welke juridische eisen worden gesteld aan taakherschikking? Wie draagt daarvoor de verantwoordelijkheid en waaruit blijkt dat?

cursusMondhygiënist, Praktijkmanager, Tandarts>mondhygienist praktijkmanager tandartsamersfoort
Cursus Kaasmolaren

Er zijn diverse strategieën voor de behandeling van kaasmolaren. Maar welke behandelmethode kies je? Welke behandelmethoden zijn er en welke is het beste?

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsamersfoort dordrecht
Cursus Kindertandheelkunde – Roestvrijstalen kroon

Deze cursus gaat nader in op de behandeloptie ‘the seal is the deal’ met behulp van roestvrijstalen kronen. Wanneer plaats je een RVSK en wanneer juist niet? Welke methoden zijn er?

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsamersfoort groningen
Cursus Lifestyle en mondgezondheid

In de nieuwe visie over het ontstaan van parodontitis kijken we niet meer alleen naar bacteriën in de plaque. De focus ligt veel meer op de mens achter de mond.

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort
Cursus Omgaan met angstige patiënten in de behandelkamer

Veel mensen zijn bang voor de tandarts en de mondhygiënist, zowel kinderen als volwassenen. In de meeste gevallen kun je op een eenvoudige manier deze angst verminderen.

cursusMondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistentamersfoort amsterdam
Cursus Omgaan met angstige patiënten voor de balieassistent

Als een angstige patiënt zich bij een tandarts- of mondhygiënistenpraktijk meldt is het eerste contact meestal met de balieassistent. Dat kan aan de telefoon zijn, per mail of aan de balie.

cursusBalieassistent, Praktijkmanager>balieassistent praktijkmanageramersfoort zaltbommel
Cursus Orale chirurgie in de algemene tandartspraktijk

Op de toenemende vraag van patiënten om een mooie lach te hebben, kunnen we als tandarts een groot scala aan mogelijke behandelingen uitvoeren om dit te realiseren.

cursusTandarts>tandartsdordrecht
Cursus Orthomoleculaire interventie bij orale problematieken

In deze twee daagse cursus geven we onder andere antwoord op deze vragen en nemen we je mee naar de wereld van vitaminen en mineralen. Een goed evenwicht tussen de diverse vitaminen en mineralen is bepalend voor een gebalanceerde algemene (mond)gezondheid.

cursusMondhygiënist>mondhygienistamersfoort dordrecht
Cursus Ouderen en geriatrie

Nederland vergrijst en mensen houden langer hun eigen tanden en kiezen. Ze blijven dus langer de tandartspraktijk bezoeken. Deze groep patiënten heeft speciale zorg nodig, maar welke?

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort
Cursus Partieel beslijpen voor kroon- en brugwerk

Tijdens deze cursus krijg je de nieuwste inzichten in preparatie vormen en technieken om bruggen te ontwerpen en te prepareren.

cursusTandarts>tandartsamersfoort
Cursus Pijndiagnostiek, easy does it

Pijn in het aangezicht ligt dikwijls op het raakvlak van verschillende specialismen uit de tandheelkunde en de geneeskunde. Vaak is het zo dat patiënten met onbegrepen pijnklachten al lang kampen met klachten en veelal een aantal mislukte behandelingen hebben ondergaan. Mede hierdoor krijgen patiënten het gevoel ‘niet begrepen te worden’ en worden vaak naast een lichamelijke klacht ook psychosociale problemen gezien.

cursusTandarts>tandartsdordrecht
Cursus Preventie bij de jeugd

Welke adviezen geef je wanneer en heel belangrijk: Hoe ga je om met het kind en niet te vergeten met de ouder?

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort
Cursus Prothetiek, van partiële naar volledige prothese: Van alles naar niets

Als algemeen practicus loop je er regelmatig tegenaan: hoe vervang je één of meerdere elementen? Implantologie en/of kroon- en brugwerk lijkt misschien de meest voor de hand liggende keuze, of niet?

cursusTandarts>tandartsamersfoort
Cursus SDF – minimaal invasief behandelen

In de recente KIMO richtlijn ‘Mondzorg voor Jeugdigen preventie en behandeling van cariës’ (2020) is het gebruik van zilver diamine fluoride (SDF) je vast niet ontgaan. Maar wat is het en is het alleen geschikt voor kinderen of kan het ook toegepast worden bij ouderen (geriatrie)?

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandarts
Cursus Sealen & aanbrengen cofferdam

Als preventieassistent mag je in de praktijk steeds vaker zelfstandig taken uitvoeren. Sealen en het aanbrengen van cofferdam zijn daar een onderdeel van.

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort den-haag oldenzaal
Cursus Slijpen van tandheelkundige instrumenten

Welke ‘nieuwe’ instrumenten maken het werken, onder en boven de gingiva, completer? De docent neemt je mee in de achtergronden en opbouw van instrumenten.

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort
Cursus Sterilisatie- en omloopassistent in de tandartspraktijk

Binnen de tandartspraktijk heb je naast het assisteren aan de stoel of het maken van afspraken, continue te maken met diverse processen zoals reiniging, desinfectie en sterilisatie.

cursusPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentalphen-aan-den-rijn amersfoort soest
Cursus Tijdelijke kronen maken

Eén van de taken die de tandarts steeds vaker uit handen geeft aan de tandartsassistent, is het maken van tijdelijke kronen (noodkronen).

cursusPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentamersfoort
Cursus Van collega naar leidinggevende. Hoe ga je om met deze nieuwe rol?

Van assistent naar praktijkmanager… oftewel van collega naar manager Hoe ga je daar mee om en wat heb je daarvoor nodig?

cursusPraktijkmanager>praktijkmanager
Cursus Van een ongezond naar een gezond parodontium

Aan de hand van bepaalde klinische indicatoren en risicofactoren kun je bepalen of een patiënt parodontitis gevoelig is.

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartstilburg
Cursus Verplichte nascholing Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)

Er geldt een verplichte nascholing voor tandartsen/kaakchirurgen en orthodontisten die zijn opgeleid tot Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)

cursusTandarts>tandartsamersfoort veenendaal
Cursus Volledige prothetiek: Onbekend maakt onbemind

In de tandartsenpraktijk zie je steeds meer oudere patiënten. Problemen hierbij zijn vaak edentaat, en soms ook ongewenst dentaat.

cursusTandarts>tandartsamersfoort
Cursus Voor- en nazorg bij implantologie voor de preventieassistent

Preventieassistenten krijgen ongetwijfeld te maken met patiënten die al implantaten hebben, implantaten gaan krijgen of hierover informatie wensen.

cursusPreventieassistent>preventieassistentden-haag deventer heemstede
Cursus Wrijving geeft glans

In deze cursus gaan we aan de slag met conflictsituaties. Hoe ontstaan deze en wat kan je doen om te de-escaleren? In welke situaties is het juist goed om wel het conflict aan te gaan? Wat kan wrijving opleveren en hoe kan je rustig blijven? Deelnemers kunnen eigen voorbeelden aandragen, zodat de theoretische achtergrond van conflicten gelijk op de goede plek kan vallen!

cursusMondhygiënist, Tandarts>mondhygienist tandartsdordrecht
Gastvrijheid voor en door het hele team

Om het hele team te enthousiasmeren voor het belang van een gastvrije houding in de tandartspraktijk; en te ontdekken wat gastvrijheid oplevert. Met aandacht voor de interne gastvrijheid binnen het team; want gastvrijheid begint intern!

cursusalgemeen, Balieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>algemeen balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistent
Inhouse cursus Profileren als team

Profileren geeft inzicht in wanneer mensen andere spanningen ervaren dan tijdens normaal gedrag. Deze methode analyseert de combinatie van gezichtsexpressies, lichaamstaal en stemgebruik.

cursusBalieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Preventieassistent, Tandarts, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist praktijkmanager preventieassistent tandarts tandartsassistent
Masterclass Instrumentatietechniek, een frisse blik

Welke ‘nieuwe’ instrumenten maken het werken, onder en boven de gingiva, completer? De docent neemt je mee in de achtergronden en opbouw van instrumenten.

cursusMondhygiënist>mondhygienistamersfoort
Meerkamerplanning: Hoe toe te passen in jouw praktijk?

De meeste tandartspraktijken bestaan uit meer behandelkamers. Maar niet altijd worden deze efficiënt en effectief ingezet.

cursusPraktijkmanager, Tandarts>praktijkmanager tandartsvianen
Opfriscursus voor de paro- en preventieassistent

Nadat je je diploma preventieassistent hebt behaald, blijft je vakkennis veelal op hetzelfde peil, omdat er geen follow-up is. Dat is vreemd, omdat algemeen bekend is dat stilstand achteruitgang betekent.

cursusPreventieassistent>preventieassistentamersfoort den-bosch deventer
Opleiding Align, bleach & bond

opleidingTandarts>tandarts
Opleiding CBCT Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming

Conebeam CT geeft de mogelijkheid om tegen een aanvaardbare dosis 3D opnamen te vervaardigen van het hoofd-halsgebied.

opleidingTandarts>tandartsamersfoort enschede veenendaal venlo
Opleiding Dental Business: Implementatie van het PDI business model in jouw praktijk!

Tijdens deze nieuwe en unieke 8-daagse opleiding leer je aan de aan de hand van vier hoofdthema’s werken met het PDI business model.

opleidingPraktijkmanager, Tandarts>praktijkmanager tandartsvianen
Opleiding Esthetische tandheelkunde – Academiae Aesthetica

De vraag naar een esthetisch mooi gebit is de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Een mooi maar vooral ook gezond gebit is voor veel mensen een must tegenwoordig.

opleidingTandarts>tandartsvianen
Opleiding Implantologie – Academiae Implantologica

Tijdens deze opleiding krijg je een goed inzicht in wat implantologie is, waar en hoe deze toegepast wordt én wat de recente technologische ontwikkelingen op dit gebied zijn.

opleidingTandarts>tandartsvianen
Opleiding Lokale anesthesie

In deze 2-daagse opleiding leer je lokale anesthesie in de mond te geven, in de boven- en onderkaak en ook het mandibulair blok.

opleidingPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentamsterdam den-bosch denekamp deventer gorinchem heemstede soest
Opleiding Management en leidinggeven

Zelfs een ervaren praktijkmanager twijfelt soms over de aanpak van bepaalde zaken of heeft weleens behoefte aan feedback of extra ondersteuning.

opleidingMondhygiënist, Praktijkmanager>mondhygienist praktijkmanagervianen
Opleiding Orthodontieassistent

Wil je als (ortho) assistent je blikveld verruimen of je werkterrein verleggen? Of heb je als ex-assistent weer zin in herintreden?

opleidingTandartsassistent>tandartsassistentbarneveld
Opleiding Paro-preventieassistent

Deze opleiding richt zich op de verdieping en verbreding van de kennis op het gebied van preventie en de behandeling van patiënten met PPS 2.

opleidingPreventieassistent>preventieassistentamersfoort arnhem beilen den-bosch enschede middelharnis
Opleiding Praktijkmanager I – de basis voor de praktijkmanager

Deze opleiding draait niet alleen om het leren van nieuwe theorie om de functie van praktijkmanager goed uit te kunnen voeren. De opleiding is praktisch en direct toepasbaar!

opleidingBalieassistent, Mondhygiënist, Praktijkmanager, Tandartsassistent>balieassistent mondhygienist praktijkmanager tandartsassistentamersfoort amsterdam zaltbommel
Opleiding Praktijkmanager II – de verdieping voor de praktijkmanager met ervaring

Deze nieuwe 4-daagse opleiding geeft jou een verdieping in de praktijkvoering van jouw praktijk. Waarmee kan je rekening houden, wat werkt wel en wat werkt niet? Casuïstiek bespreken en de meest efficiënte oplossing zoeken. Kan de praktijk de gevolgen hiervan wellicht al voor zijn?

opleidingPraktijkmanager>praktijkmanageramersfoort
Opleiding Prepareren en vullen en afwerken voor de mondhygiënist

Deze opleiding heeft als doel om de mondhygiënist (mondzorgkundige met 4-jarige opleiding) vertrouwder en zelfverzekerder te maken met het diagnosticeren van cariës en met het maken van plastische restauraties.

opleidingMondhygiënist>mondhygienistsoest
Opleiding Preventieassistent

De opleiding preventieassistent is bedoeld voor gemotiveerde assistenten, die minimaal 2 jaar werkervaring hebben en zich verder willen bekwamen en ontwikkelen in de preventieve tandheelkundige zorg.

opleidingPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentarnhem beilen den-bosch den-haag egmond groningen middelharnis oldenzaal rotterdam soest venlo
Opleiding Supra gingivaal tandsteen verwijderen onderfront

Deze opleiding kan een mooi opstapje zijn voor de opleiding preventieassistent of voor de tandartsassistent die net wat meer uitbreiding in haar werkzaamheden zoekt.

opleidingPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentamersfoort
Opleiding Tandartsassistent

Onze vernieuwde opleiding Tandartsassistent is zowel geschikt voor de instromende- als doorstromende tandartsassistent.

opleidingTandartsassistent>tandartsassistentamersfoort gorinchem
Opleiding Tandheelkundige begrippen en communicatie

Tijdens deze 2-daagse opleiding leer je alle ins & outs zodat je vol zelfvertrouwen de mooie functie van balieassistent kunt uitoefenen.

opleidingBalieassistent>balieassistentamersfoort amsterdam apeldoorn zaltbommel
Opleiding Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming voor tandheelkunde- basismodule (TMS tandheelkunde basis)

Deze opleiding is vereist voor tandartsen/kaakchirurgen en orthodontisten (BIG- geregistreerd) die niet als zodanig Toezichthoudend Medewerker Stralingsdeskundige geschoold zijn,

opleidingTandarts>tandartsamersfoort
Opleiding Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming voor tandheelkunde- basismodule (TMS tandheelkunde basis) voor de mondhygiënist

Volgens het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming dien je minimaal eens in de vijf jaar nadat je de bovenstaande opleiding hebt gevolgd, aan bij – en/of nascholing te doen.

opleidingMondhygiënist>mondhygienistamersfoort rotterdam
Opleiding Vullen en afwerken van restauraties met plastische materialen

Deze 3-daagse opleiding heeft als doel om je als assistent bekwaam te maken voor het vullen en afwerken van één- en twee vlaks restauraties met plastische materialen,

opleidingPreventieassistent, Tandartsassistent>preventieassistent tandartsassistentdeventer
Refresh opleiding tandartsassistent

Deze 3-daagse Refresh is geschikt voor de assistent die reeds werkzaam is – of als tandartsassistent er even tussenuit is geweest – en zich weer bekwaam wilt voelen met de handelingen in de praktijk.

opleidingTandartsassistent>tandartsassistentamersfoort