Dental Best Practice leidt zorgprofessionals op in de tandheelkunde

Lies Ligtvoet directeur van Dental Best Practice

De tandartspraktijken van de toekomst zullen onderhevig zijn aan veranderingen, denk aan de wet- en regelgeving, denk aan praktijken die steeds groter worden óf samengaan waardoor taakdelegatie ontstaat. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat personeel goed opgeleid wordt en dit is waar Dental Best Practice om de hoek komt kijken.

Wie dit vak enthousiast beoefent, wil er ook steeds meer over weten en krijgt alle kans zich op verschillende deelgebieden te ontwikkelen. Ik zie het als onze missie om de kwaliteit van het doorleren zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ik haal kracht uit het organiseren van goede, kwalitatieve tandheelkundige opleidingen en cursussen, events, het netwerken en verbinden maar vóóral ook om kennis met elkaar te delen. Dit met het uiteindelijke doel om betere zorg te kunnen leveren.

Bij het samenstellen van ons aanbod staan bij mij twee zaken voorop: het leveren van hoge kwaliteit door het aantrekken van de beste, enthousiaste docenten én het continue meedenken en bedenken om het leerproces zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen. Met kleine veranderingen, kun je grote resultaten boeken! Dat maakt mijn en jullie vak zo dynamisch: geen dag is hetzelfde, elk nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak. Ik wens je heel veel leerplezier toe!

Lies Ligtvoet

Directeur Dental Best Practice