Binnen Dental Best Practice hebben we ook, speciaal voor de tandarts, twee intensievere opleidingen ontwikkeld, namelijk een opleiding Esthetische tandheelkunde (Academiae Aesthetica ) en een opleiding Implantologie (Academiae Implantologica)

Academiae Aesthetica Opleiding esthetische tandheelkunde

De vraag naar een esthetisch mooi gebit is de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Niet gek dat deze opleiding dan ook erg gewild is! Heb je dus affiniteit voor esthetische tandheelkunde? Dan is deze opleiding iets voor jou! De Academiae Aesthetica bestaat uit 11 modules en is onder begeleiding van onze gerenommeerde docenten, met allemaal hun eigen specialisme en kennis. Quality, Esthetics & Efficiency zijn 3 belangrijke kernwoorden. Kwalitatief zo hoog mogelijk en minimaal risicovol staan centraal tijdens deze opleiding.
Accreditatie: Heb je de opleiding met succes afgerond, dan ontvang je 75 KRT-punten.Klik op de website link voor meer informatie over deze gewilde opleiding, het volledige programma, de docenten én hoe je je aan kunt melden .

Ga naar website
Academiae Implantologica Opleiding implantologie

Een complete opleiding Implantologie waarbij kwaliteit voorop staat.
Tijdens deze opleiding krijg je een goed inzicht in wat implantologie is, waar en hoe deze toegepast wordt én wat de recente technologische ontwikkelingen op dit gebied zijn. Samen met de patiënt ben je op grond van zijn/haar zorgvraag aan het einde van de opleiding in staat om verantwoorde keuzes te maken uit de verschillende behandelopties.
Ook implanteer je zelfstandig 3 patiënten, met behulp van jouw eigen assistent. Praktijk en theorie komen op deze manier perfect samen.
Accreditatie Heb je de opleiding met succes afgerond, dan ontvang je 75 KRT-punten.Klik op de website link voor meer informatie over deze gewilde opleiding, het volledige programma, de docenten én hoe je je aan kunt melden.

Ga naar website
Aanbod Academiae

Ben je op zoek naar een opleiding of cursus of een event of webinar?