Omschrijving

 

Maak van je team een top team!

Geef een boost aan jouw leidinggevende vaardigheden en vergroot het samenwerkingsvermogen van je team!

Resultaten behalen is een belangrijke doelstelling die je hebt als leidinggevende; echter, dat kun je niet alleen. Hoe fijn is het als je weet dat je kunt rekenen op een team dat als een geoliede machine met elkaar samenwerkt?!

Het begrijpen van je eigen leiderschapsstijl is essentieel voor het opbouwen van een sterk team. Door inzicht te krijgen in je aanpak, communicatie en besluitvorming, kun je effectievere leiderschapsbeslissingen nemen. Dit bevordert een positieve werkomgeving, waar teamleden worden aangemoedigd om hun vaardigheden in te zetten en samen te werken. Het resultaat is een cohesief en veerkrachtig team dat gezamenlijk succes nastreeft.

In deze workshop krijg je kennis van managementmodellen zoals de Birkman©-methode, het teammodel van Lencioni, situationeel leidinggeven en de Roos van Leary. Deze modellen hebben zich bewezen bij het effectief aansturen van professionals en medewerkers. De werkwijze in de workshop is afwisselend, interactief, informatief en speelt in op jouw praktijksituatie. Daarnaast ontmoet je collega’s met een leidinggevende rol en kun je ervaringen en kennis met elkaar delen.

Cassandra bertels
organisatiepsycholoog

Ik ben Cassandra Bertels, organisatiepsycholoog en mede-eigenaar van een toonaangevende verwijspraktijk. Na meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als organisatieadviseur, trainer en coach, heb ik sinds 2015 mijn eigen coaching praktijk. Mijn focus bij Shift Coaching ligt op individuele coaching, waarbij ik me richt op persoonlijke ontwikkeling om het beste in mensen naar boven te halen en hen (opnieuw) plezier te laten ervaren in hun professionele bezigheden. Naast individuele coaching geef ik workshops over leiderschap, met nadruk op teamontwikkeling en communicatie, gebaseerd op mijn ervaring als organisatieadviseur en manager van een tandheelkundige verwijspraktijk.

Wat brengt deze 1-daagse workshop jou?

  • Inzicht in jouw eigen stijl van leidinggeven.
  • Zicht op de diversiteit en het samenwerkend vermogen van je team.
  • Inzicht wat jij en jouw team nodig hebben om top te presteren.
  • Een mini-toolbox als geheugensteuntje bij het dagelijks leidinggeven.

Studiekosten: € 535,-

Studiemateriaal: € 25,-

Alle bedragen zijn BTW vrijgesteld.

Studiebelasting
De cursus start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Totale studiebelasting is: 7,5 uur

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor (leidinggevende) tandartsen, praktijkmanagers en medewerkers met een coördinerende rol in de tandartsenpraktijk.

Certificaat
Na afloop ontvang je –bij het positief afronden van de workshop– een certificaat.

Events

Ieder jaar verrast Dental Best Practice weer met gave events! Denk bijvoorbeeld aan hét event voor de balieassistent of voor de praktijkmanager! Bekijk hier de agenda en meld je aan voor één van onze events.

Het Event voor de balieassistentvr 20 september 2024event
Hét Event voor de praktijkmanagervr 11 april 2025event
Het Event voor de preventieassistentvr 29 november 2024event

Accreditaties

KRT Kwaliteitsregister Tandartsen
Q Keurmerk - Keurmerk voor alle tandheelkundige bij- en nascholing
KRM Kwaliteitsregister Mondhygiënisten
Register Preventieassistenten
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs